in

Waspada ini 20 Tanda jik Pria Sedang Dicintai Oleh Jin Wanita

Loading...

11. Anda mungkin bangun pagi dan terasa seperti ada orang menemani anda tidur semalamnya dan anda mungkin merasakan orang itu seorang perempuan.

 

12. Anda mungkin bangun pagi dan merasa ada melakukan hubungan badan semalamnya, walaupun anda mungkin tidur seorang diri.

 

13. Mungkin pada wajah anda ada cahaya lembut, iaitu suatu aura dari makhluk halus itu dan mungkin menjadi pelembut hati orang yang memandang anda, seperti mereka itu sedang memandang seorang wanita cantik yang penuh kelembutan. Kecuali kalau jin itu marah, atau tak puas hati dengan anda terutama kalau amalan pendinding anda mula memberi kesan kepadanya, maka cahaya lembut itu akan hilang dan bertukar kepada cahaya wajah ‘mendung’ atau gelap seperti orang yang sedang marah.

 

14. Kalau gangguan lebih berat, anda mungkin akan mengalami rasukan oleh ‘awek’ anda tersebut.

 

15. Anda mungkin selalu terasa seperti ada orang mengekori anda ke mana-mana.

 

16. Orang lain mungkin nampak bayangan hitam atau wanita yang selalu menemani anda, Biasanya ia boleh dilihat dari jarak jauh tapi bila dah dekat, tak ada pula ‘orangnya’.

17. Kalau anda terkena jin yang kuat cemburu, nescaya ia akan menghalang anda dari berkahwin, kerana tak mahu berkongsi kekasihnya.

 

18. Kalau dapat kahwin tapi jin itu belum terlepas gangguannya, mungkin rumahtangga anda selalu jadi ‘perang saudara laki bini’, anda berlaku curang, tak peduli atau tak suka mendekati isteri, cemburu atau marah tak tentu pasal dan sebagainya. Soalnya selagi jin itu belum berpuas hati ia akan terus menghasut dan berusaha memporak porandakan rumahtangga anda, kalau boleh biar bercerai agar anda akan menjadi miliknya seekor.

 

19. Nafsu anda naik tak tentu masa dan tak ada sebarang sebab munasabah dan tak mustahil kalau isteri ‘berhalangan’, anda guna atau cari jalan lain termasuk cara yang tak senonoh, kecuali kalau anda seorang yang berilmu dan kuat iman. Malah ia boleh jadi antara faktor penyebab seseorang itu melakukan keganasan se*ks, termasuk memper*kosa, terutamanya kalau jin betina itu gila se*ks kerana ia akan dapat ikut serta.

 

20. Kalau dapat anak, maka tak pula mustahil antara anak-anak itu yang didatangi jin betina pada mana-mana cara seperti bapanya juga terutama bagi anak-anak lelaki.

 

Adapun cinta itu boleh jadi cinta sama cinta, cinta sama paksa, atau cinta sama tak tau, yaitu anda tak sadar menjadi pujaan jin perempuan. Biasanya lelaki yang dicintai jin perempuan itu akan mengalami gejala gangguan pada bagian dada dan kepala.

baca juga:

Hati Hati! Ini dia 12 Tempat Paling Disukai Jin dan Setan

Inilah Bentuk dan Wujud Asli Jin Sebenarnya

Kehebatan Paspampres Indonesia Diakui Dunia

Naudzubillah, Kisah Gadis Mesir yang Memesan Tempat di Neraka